Software Development Business Intelligence Services E-commerce Consultancy Contact Us
Untitled Document
 • Innovatie is dé kracht van veel tijd investeren in goed uitgewerkte ideeën, waarin processen leading zijn en u wilt zorg dragen voor continuïteit en behoud van IT kennis. Door onze flexibiliteit, pragmatiek en jarenlange expertise helpen wij u met uw uitdagingen op het gebied van software development.

  Of het nu projecten zijn waarbij u een volledige maatwerk oplossing wenst, of projecten waarbij we één van onze producten implementeren, MMP heeft ruime ervaring met het leveren van hoogwaardige innovatieve IT oplossingen.
  Outsourcing
  Outsourcing Innovatie is niet alleen de kracht van slim en competitief ondernemen, maar ook het benutten van innovatieve IT landschappen zoals Nederland - India.  Door de uitbesteding van IT intensieve processen, kunt u zich geheel focussen op uw core business terwijl wij aan uw software bouwen.
   
  Smartsourcing
  Smartsourcing

  Smartsourcing is het slimmer uitzetten van werk. En doordat wij effectief gebruik maken van ons core competence center voor softwareontwikkeling, kunnen wij uw slagkracht in IT verbeteren. Hierbij heeft u het voordeel van één single point of contact met een Nederlandse projectmanager die uw budget, eisen en wensen en tijdslijnen managed.
   

 • Webdevelopment

  De vormgeving en de techniek zijn de kracht van dé perfecte website, webapplicatie of intranet om op te vallen. Nog nooit waren er zoveel kwalitatief hoogwaardige mogelijkheden om u interactief op het web te presenteren.

  En met de vele mogelijkheden die internet rijk is, helpen wij u om een maximaal en effectief rendement uit uw internetstrategie te behalen. Of het nu gaat om een website, webshop of een andere internettoepassing die waarde toevoegt aan uw bedrijfsproces, de kwaliteit is uniform. De kunst is om onderscheidend te zijn.

 • Tablets

  Apple iOS

  iOS

  Android

  Android

  Windows

  Windows Phone

  Blackberry

  Blackberry
  Is uw website smartphone ready? Mobiele toepassingen zijn de kracht van veel tijd investeren in  goed uitgewerkte ideeën die de bedrijfsstrategie kunnen ontsluiten. Een app voor één specifiek mobiel besturingssysteem of voor meerdere platformen, het doel, budget en de toepassing zijn facetten die een belangrijke factor vormen in de keuze voor een mobiele website, native app of een multiplatform app. Een app is relatief sneller, voelt prettiger aan en maakt beter gebruik van de mogelijkheden van het toestel.

 • Goed uitgewerkte ideeën en strategieën zijn de kracht van succesvolle re-engineering projecten in het upgraden en moderniseren van bedrijfskritische applicaties in veeleisende IT omgevingen. Dit biedt niet alleen inzicht, maar zorgt ervoor dat u onverstoord uw bedrijfsprocessen kunt blijven uitoefenen. Hiermee borgen wij naast de continuïteit van - ook de IT kennis - voor uw organisatie en verlengen we de levensduur van uw bedrijfskritische applicaties.


  • Migratie
  • Code herstructerering
  • Database conversie
  • Platform overgangen
  • Application re-engineering

 • In de afgelopen tien jaar heeft Liferay zich ontwikkeld tot het leidende Open Source Portal platform -  en niet zonder reden. Liferay is een flexibele, veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing voor uw bedrijfskritische website, intranet, extranet of J2EE applicatie.
  De portal voorziet in een meertalige gebruikersinterface, uitgebreide personalisatie, intuïtieve drag-and-drop functionaliteit, uitstekende beveiliging en complete SOA-integratie. De specifieke kracht van Liferay schuilt in de ruim zestig standaard meegeleverde portlets. Bijvoorbeeld content management, blog, forum, poll, workflow, webform, Twitter, RSS feeds, comments en ratings.

  Doordat Liferay een volwaardig ontwikkelplatform biedt voor al uw maatwerkoplossingen, zijn de open standaarden van de portal eenvoudig te integreren in uw bestaande systemen. In 2010 is Liferay als enige open source product door Gartner opgenomen in het ‘leaders quadrant voor horizontal portal products'.

  • Verkorte doorlooptijd waardoor de ontwikkelkosten laag blijven
  • Uitstekende ROI
  Tours & Tickets
  Theater & Congrescentrum Spant!