Business Intelligence

Untitled Document
 • Slimmer werken door Business Intelligence
  De kracht van Business Intelligence is dat het inzicht biedt in de effectiviteit van uw bedrijfsvoering. En inzicht is nodig om zowel verborgen trends te ontdekken als nieuwe ontdekkingen te doen. Hierdoor wordt het mogelijk om op innovatieve wijze beslissingen te nemen.

  MMP biedt ondersteuning in de complete cyclus van BI toepassingen. Alle beschikbare gegevens worden hierbij ontsloten, samengevoegd, geanalyseerd en gepresenteerd in de vorm van rechtstreeks inzetbare kennis. Niet kennis achteraf, maar tijdige, correcte en waardevolle informatie waarop geacteerd kan worden.

  MMP helpt u bij het concretiseren van een bruikbare visie, de uitwerking van de strategische keuzes en begeleidt u bij het internaliseren van het kennisgestuurd ondernemen tot in iedere vezel van uw bedrijf. Business Intelligence wordt pas een succes, wanneer het gedragen wordt door uw gehele organisatie. Lees meer...
  Pentaho Oracle Gold Partner
 • Maak uw analyses nog inzichtelijker
  Verander in één oogopslag uw business als nooit te voren. Met QlikView worden eigen gemaakte analyses en rapportages nog inzichtelijker hoe u sneller, slimmer zakelijke beslissingen kunt nemen. QlikView is makkelijk in gebruik, verbetert de slagkracht van IT en is dé Business Intelligence (BI) software tool om uw onderneming vooruit te helpen met de zekerheid van databeveiliging, kwaliteit en besturing.
     
 • Verbeter uw slagkracht in IT

  Met MicroStrategy analyseert u uw bedrijfsvoering vanuit verschillende perspectieven. Dit stelt managers in staat om zowel oorzaken van performance problemen te ontdekken als nieuwe kansen te ontdekken en te benutten voor het verbeteren van uw bedrijfsresultaten.

  MicroStrategy maakt onderdeel uit van Gartner's 2012 Magic Quadrant for Business Intelligence Platforms Report.

  Ter illustratie, een MicroStrategy use case waar MMP onderdeel van uitmaakt: customer succes story: retail. Meer informatie over MicoStrategy vindt hier.
   

     

 • Business Intelligence verbetert de slagkracht in IT tot knowledge driven organisaties. Dit hebben wij toegepast bij

  Euretco

  Euretco

  Euretco is reeds een tiental jaar actief in de wereld van BI...

  Lees meer...

  Stadsschouwburg De Harmonie

  De Harmonie

  De Harmonie is één van de vijf grootste schouwburgen van Nederland. En beschikt over drie...

  Lees meer..